Trofeele personalizate, ideale pentru a răsplăti fidelitatea clienților sau pentru concursuri

Un trofeu personalizat din sticlă sau un trofeu din plexiglas combină puritatea cu transparența, fiind detaliile ideale în cadrul concursurilor sau festivalurilor.

Dacă ai o serie de trofee de personalizat sau gravat în culori, mate, indiferent care ar fi alegerile tale, îți personalizăm trofeul cu logo-ul și mesajul tău.

Trofeele noastre personalizate din sticlă au avantajul față de cele din plexiglas de a nu prezenta zgârieruri și de a oferi o calitate mai mai bună atât pentru destinatar. Tocmai din acest motiv, sfătuim clienții noștri să aleagă trofee de sticlă personalizate care vor avea mai mult impact decât un trofeu din plexiglas.

Pentru a vă diferenția în crearea trofeului de sticlă personalizat, vă recomandăm să adăugați un trofeu artistic din colecția noastră de trofee din bronz și metal alături de toate celelalte pe care le aveți.

Pentru realizarea trofeului dumneavoastră personalizat, departamentul nostru de creație personalizată, pe baza specificațiilor dumneavoastră și a elementelor grafice, vă poate propun diverse modele vizuale care să ilustreze viitorul trofeu personalizat.

Așadar, la Agrafa Print vă oferim posibilitatea de a cumpăra trofee personalizate la prețuri foarte bune, tocmai pentru a ieși în evidență cu ceva de calitate.

Trofeele personalizate, o strategie publicitară excelentă

Cele mai bune idei de publicitate devin rapid esențiale, iar trofeele personalizate sunt un exemplu perfect. Era digitală s-a impus ferm în aproape toate sectoarele, inclusiv în sectorul publicității, unde evoluțiile tehnologice progresează din ce în ce mai mult. Astăzi, publicitatea personalizată și marketingul corporativ sunt considerate cele mai bune tehnici de publicitate capabile să ajungă în toate sectoarele de afaceri și economice.

În acest sens, trofeele personalizate sunt, fără îndoială, o parte integrantă a acestui mare trend publicitar.

Fie că este vorba de o companie care dorește să promoveze un produs și în același timp să-și reîmprospăteze imaginea de brand, fie că este vorba de o persoană care ar dori să se facă mai cunoscută, publicitatea personalizată va fi întotdeauna un bun aliat.

Marile avantaje ale trofeelor ​​personalizate

Optarea pentru trofee personalizate pentru oferirea cadouri promoționale oferă avantajul de a putea alege între mai multe modele, forme și mărimi. Aceste trofee pot fi apoi folosite în diverse evenimente culturale, sportive și academice în care participanții și spectatorii sunt întotdeauna numeroși.

Așa cum zice și numele, cadourile promoționale sunt produse pe care companiile le folosesc tocmai în scopul de a-și promova în mod masiv imaginea sau unul dintre produsele/ serviciile lor. În cazul evenimentelor, este posibilă combinarea trofeelor ​​de reclamă cu alte cadouri precum tricouri personalizate, baloane personalizate sau șepci personalizate dacă evenimentul se desfășoară în aer liber.

Iată cât de simplu este să îți afișezi numele, sloganul și logo-ul companiei tale pe toate trofeele personalizate ale unui eveniment, iar succesul nu va întârzia să apară.

 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

De ce este utila o pompa submersibila?

Bucură-te de o vacanță de vis în Maldive cu un sejur perfect planificat