Market Saponella îți pune pe masă unul din cele mai delicioase vinuri din Italia

Fragolino este o băutură delicioasă, misterioasă și, pentru unii, chiar ilegală. Pentru cei care nu știu, fragolino este un tip de struguri, care își trage numele de la termenul italian pentru căpșuni – fragola . Acest soi de struguri tinde să producă un vin cu un fel de aromă de căpșuni, de unde și numele său de „fragolino”.

După cum probabil ați ghicit, strugurii fragolino nu sunt un soi european, ci unul care, judecând după nume, provine din așa-zisa Lume Nouă.

O parte din povestea vinului Fragolino

Metodele de producție a vinului în prima jumătate a secolului al XX-lea au dus la îngrijorări cu privire la calitatea vinurilor produse în Italia și, având în vedere că strugurii fragolino erau adesea folosiți în producția de vin de proastă calitate, legislația în Italia a fost introdus pentru a interzice producția de vin folosind acest tip de struguri. Nici astăzi, strugurii fragolino nu pot fi folosiți la producerea vinului, însă pot fi, totuși, folosiți pentru a produce băuturi distilate, așa că  grappa fragolino este perfect.

Pe rafturile supermarketurilor italiene, veți găsi un produs, numit fragolino, care este produs de firma italiană, cu sediul în Piemont. Duchessa Lia legal, Fragolino, este descrisă pe sticla sa elegantă ca fiind o „băutură aromatică pe bază de vin”. Această băutură, care costă aproximativ 4 euro în Italia, vine într-o sticlă în stilul celor de șampanie și are un gust foarte, foarte bun.

Dacă doriți să cumpărați Fragolino în România și nu știți unde să faceți cumpărături, probabil încă nu ați comandat niciodată de la Market Saponella. Aici veți găsi tot timpul produse italienești originale, la prețuri foarte accesibile. Așadar, dacă ați locuit vreodată în Italia și trăiți cu dorul produselor alimentare sau a băuturilor de acolo, vă invităm să căutați ceea ce doriți pe site-ul magazinului nostru. Începând de la cafea și până la produse de curățenie, la noi aveți posibilitatea de a găsi exact ceea ce vă place. Vinul Fragolino este unul din produsele pe care clienții noștri le aleg în mod frecvent, tocmai din dorința de a bea și acasă un vin de calitate, care chiar dacă are o poveste tumultuoasă în spate, rămâne preferatul românilor din Italia, dar și din România.

Așadar, dacă doriți să faceți cumpărături de pe site-ul magazinului nostru, vă așteptăm cu o gamă de produse cât mai diversificate ca preț, cantitate și calitate. Astfel, puteți cumpăra oricâte produse doriți, din orice gamă.

Fragolino, produse alimentare, dulciuri sau detergenți? La noi găsiți de toate pentru toți, astfel încât să retrăiți câtuși de puțin viața pe care o duceați în Italia. Nu mai este de mult un secret faptul că Italia se află în topul țărilor cu cele mai bune produse gastronomice, iar acest lucru se poate întâmpla chiar la tine acasă, cu produsele potrivite de la Market Saponella.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

De ce este utila o pompa submersibila?

Bucură-te de o vacanță de vis în Maldive cu un sejur perfect planificat