Uniforme Limarom Medical pentru lucrătorii de pe ambulanță

Protecția pe care o conferă produsele Limarom Medical este incontestabilă. Realizăm uniforme ambulanta din cele mai bune materiale, rezistente și sigure, în așa fel încât pe lângă un grad de protecție ridicat, să le asigurăm celor care le poartă. În plus, nu am ignorat nici factorul estetic, astfel că realizăm produse în diverse nuanțe și modele, pentru a putea oferi și un cadru aspectuos din punct de vedere estetic.

Asigurăm protecția fiecărui lucrător medical

De la medici, la asistente, infirmiere, sau lucrători pe ambulanță, pe Limarom Medical există variante de uniforme, tricouri medicale, geci și accesorii de protecție pentru nevoile fiecăruia. Indiferent de mediul în care lucrezi, la noi există soluția la orice problema de natură vestimentară pe care ai putea să o întâmpini și ți le punem la dispoziție pentru a-ți  putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții.



Muncă pe ambulanță poate fi considerată cea mai asiduă și solicitantă ramură a muncii medicale, deoarece fiecare secundă din procesul de intervenție poate fi decisivă. În momentul în care se lucrează la foc continuu, mereu pe fugă, câte cel puțin 10 ore pe zi și noapte, iar timpul este mereu considerat principalul dușman, un echipament care să încetinească intervenția, din cauza unor aspecte ce țin de felul în care executat, devine cel mai indezirabil aspect. Din aceste considerente, pe Limarom Medical sunt disponibile multiple variante de echipamente care să confere siguranța și protecția necesare, dar și libertate deplină de mișcare. Atât gecile, cât și vestele care constituie echipamentele de ambulanță, toate sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și protecție.

Geaca de ambulanță vine disponibilă în două culori, portocaliu și bleumarin. Este vătuită pe interior și dispune de glugă și căptușeală detașabilă, aspecte extrem de necesare în momentele în care există fluctuații de temperatură. Această poate fi confecționată atât din țesătură tercot, cât și din fâș peliculizat și este accesorizată cu benzi reflectorizante și ecusoane brodate.

Vestele pentru ambulanță sunt confecționate doar din fâs peliculizat și sunt prevăzute cu benzi reflectorizante dispuse circular pe toată suprafața, îndeplinind aceleași caracteristici ca gecile.

Prețuri accesibile pentru produse de top

Limarom Medical este un producător român cu peste 15 de ani de experiență în domeniul confecțiilor și datorită acestui fapt, a reușit să își consolideze o reputație pozitivă în rândul celor mai prestigioase instituții medicale din țară.  Brandul vine cu cele mai competitive prețuri în ceea ce privește uniformele pentru ambulanță precum: costume pentru echipaj, bluze, veste și geci. Realizăm confecții de uniforme ambulanță și colaborăm cu spitale și clinici din întreaga țară. La noi veți regăsi calitatea tradițională a hainelor românești îmbinate cu un design variat, asigurând totodată multifuncționalitatea, rezistența îndelungată și accesorizarea completă a echipamentelor pentru personalul medical.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

De ce este utila o pompa submersibila?

Bucură-te de o vacanță de vis în Maldive cu un sejur perfect planificat