De ce este nevoie să luptăm împotriva șobolanilor care ne atacă locuințele?

Șobolanii sunt rozătoare care fac multe daune. Purtători de boli, șobolanii provoacă, de asemenea, daune clădirilor, pentru că atacă tot, de la cabluri electrice, rame și chiar zidărie! De asemenea, șobolanii pot fi surse de boli atunci când urinează sau își fac nevoile într-o cameră care conține alimente.

O femelă poate da naștere la 55 de pui în fiecare an. De aceea este esențial să acționezi rapid, înainte ca aceștia să se înmulțească!

Controlul șobolanilor necesită tehnică, motiv pentru care este foarte important să apelați la timp la o firmă responsabilă de deratizări în București. Cu toate acestea, puteți încerca tratamentele cu capcană, dar această metodă este adesea învechită, mai ales că astăzi e atât de ușor să apelați la o firmă de deratizări în București.

Șobolanii evoluează și se adaptează foarte repede la unele substanțe. Producătorii noștri sunt nevoiți să creeze noi formule pentru momeli în fiecare an. Acest lucru ne asigură că vă putem oferi soluții fiabile și eficiente.


Un protocol riguros

Controlul nostru pe șobolani urmează un protocol riguros.

Intervenim în termen cel mai scurt timp, pentru a analiza zona de prezență

Tehnicienii noștri instalează apoi stațiile de momeală securizate, care sunt special formulate pentru utilizare în spațiile alimentare. Produsele noastre au un impact redus asupra mediului. Selectăm produse cu risc scăzut pentru oameni, dar și pentru animale. Acest lucru vă asigură un control sănătos al șobolanilor în raport cu celelalte viețuitoare.

De asemenea, specialiștii noștri vă oferă și sfaturi valoroase în lupta cu șobolanii, pentru a evita o reapariție ulterioară. În funcție de gradul de infestare, poate fi necesară monitorizarea și controlul mult mai atent al evoluției prezenței șobolanilor.

În timpul în care are loc procesul în sine de deratizare, specialiștii noștri verifică și reîncarcă stațiile în care se găsește momeală. Controlul mecanic al șobolanilor constă în împiedicarea pătrunderii șobolanilor în interiorul clădirii. Aceasta implică cercetarea punctelor de intrare și instalarea unui sistem specific pentru a împiedica pătrunderea rozătoarelor în clădire. Cu acest protocol, e garantat că vei scapa de șobolani.

Cu toate acestea, dacă doriți să preveniți această problemă, în afară de metodele de deratizare din București la care puteți avea acces atunci când solicitați firma noastră, puteți opta și pentru soluțiile de urgență, precum controlul cu ultrasunete. Controlul cu ultrasunete a șobolanilor a devenit recent mai cunoscut. În ultimii ani, vedem tot mai multe aparate care spun că pot face minuni. Adevărul este că pot avea un anumit grad de eficiență, însă atunci când situația devine mai gravă, serviciile de deratizare din București, de la firma DDD Expert sunt mult mai recomandate pentru a scăpa definitiv de șoareci sau șobolani, cei mai mari dăunători pe care îi putem găsi în locuințe sau depozite.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

De ce este utila o pompa submersibila?

Bucură-te de o vacanță de vis în Maldive cu un sejur perfect planificat