Spania, o destinatie de zbor foarte ieftina pentru romani

Plaje splendide, mancare gustoasa, viata de noapte vibranta, peisaje pentru toata lumea, toate fac ca Spania sa fie una dintre cele mai populare destinatii din Europa, fiind alcatuita din mai multe regiuni autonome si insule, insusind un spatiul cultural foarte vast. Astfel, numeroase persoane cauta bilete avion Romania Spania, preturile fiind mai accesibile ca niciodata, iar multe curse sunt directe din mai multe orase ale tarii.

Barcelona



Probabil ca unul dintre cele mai cunoscute orase din intreaga lume, Barcelona ofera cate ceva pentru fiecare vizitator, de la arhitectura unica, shopping, importante centre culturale si diferite activitati. Unice sunt capodoperele arhitectului spaniol Antoni Gaudi, printre acestea numarandu-se Casa Batillo si faimoasa biserica Sagrada Familia, in timp ce printre activitatile favorite ale vizitatorilor se numara plimbarile de-a lungul la Rambla, un bulevard cu copaci aliniati sau relaxarea la Barceloneta, una dintre plajele foarte apreciate.

Madrid



Capitala si cel mai mare oras spaniol, Madrid este cunoscut in special pentru viata de noapte activa, fiind alcatuit dintr-o diversitate de grupuri etnice, motiv pentru care este unul dintre cele mai colorate orase cosmopolitane din Europa. In centrul sau se gaseste cea mai importanta atractie, palatul Regal, care serveste drept resedinta monarhului, insa inima Madridului si al intregii tari este considerat Puerta del Sol, o piata mare unde sunt organizate periodic festivaluri, adunari importante, concerte si alte evenimente.

Granada



Cu toate acestea, cei care cumpara bilete avion Romania Spania si isi doresc sa evite aglomeratia specifica oraselor amintite anterior, se pot orienta catre Granada, ce ofera un amestec de traditii culturale, viata activa si atractii spectaculoase, printre care complexul medieval Alhambra construit la mijlocul secolului al XIII-lea. Cunoscut in intreaga lume, acesta atrage majoritatea turistilor in Granada, iar vizitatorii pot admira arhitectura unica, gradinile bogate, fantanile, si nu in ultimul rand, vederile senzationale asupra orasului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

Echipamente de lucru ieftine și rezistente, numai la Limarom

Cizmele de ploaie pentru copii, ideale pentru sezonul mohorât de toamnă