joi, 1 decembrie 2016

Cat ne costa un kit detector de gaze

Centralele termice sunt intalnite intr-o multime de locuinte, fiind cea mai buna alternativa la conditiile oferite de municipalitate, proprietarii bucurandu-se de economii importante de-a lungul timpului. In ciuda costurilor totale pentru achizitionare, instalare si punere in functine, ce ajung pana la 10.000 de lei, intreaga suma investita se amortizeaza, de obicei, in decurs de 5 ani, prin economiile facute. In schimb, este esential ca in tot acest timp, centrala sa functioneze in cele mai bune conditii, sa fie utilizata in mod corespunzator, dar si verificata periodic de catre specialisti.

Necesitatea unui kit

In plus, legea impune ca fiecare locuinta dotata cu un astfel de sistem sa includa si un kit detector
gaze naturale, esential pentru siguranta tuturor persoanelor. La fel ca in cazul centralelor, un asemenea kit trebuie instalat de catre un specialist in locul potrivit, si are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz atunci cand acesta este detectat in aer. Cei care locuiesc in Bucuresti sau in localitatile invecinate pot apela la Pro Constructo, atat pentru instalare, cat si pentru achizitionarea sistemului, pachetul complet ajungand la 340 de lei, suma accesibila pentru toate buzunarele.

Detector de calitate


In plus, acest aparat este foarte usor de folosit, iar in caz de pericol se aprinde continuu un led si este emis un sunet care sa instiinteze proprietarii. Chiar daca un kit detector gaze naturale poate fi achizitionat din diferite locuri, multe dintre acestea nu sunt foarte rezistente, deseori dau rateuri si dispun de o durata de viata foarte redusa. De asemenea, cei care apeleaza la Pro Constructo se bucura de mai mult confort si de siguranta unei alegeri inspirate, intrucat angajatii sunt foarte bine pregatiti, se pot adapta la orice situatie, iar aceste sisteme vor fi montate in locurile potrivite, in functie de modul de organizare al fiecarei bucatarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu