Veneția – un tărâm al relaxării și liniștii

Un city break în Veneția este prilejul perfect pentru a petrece un weekend liniștit și relaxant alături de persoana iubită. Fabrica de Vacanțe vă pune la dispoziție cele mai bune oferte pentru a astfel de escapade, care vă promit o experiență de neuitat.

Mergeți cu o gondolă până la Veneția

Deși poate părea un clișeu, dacă ajungeți în Veneția este imposibil să nu faceți un tur cu gondola în care să puteți vedea între orașul. O plimbare cu gondola în Veneția costă aproximativ 80 de euro în care veți avea parte de 40 de minute de relaxare și de o stare de bine nemaivăzută. Dacă ceea ce vă doriți este să plutiți în tăcere pe calea navigabilă neîntreruptă, în timp ce barcagiul dumneavoastră cântă încet „O Sole Mio”, atunci experiența aceasta este de neratat aici.

Gustați mâncăruri locale într-un tur culinar la Veneția

Îți place să mănânci într-un oraș nou? Iubitorii de preparate de orice fel ar trebui să rezerve cu siguranță un tur culinar la Veneția. Un ghid de acest fel este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre cea mai bună mâncare din Veneția. În acest fel vei avea ocazia să descoperi o perspectivă unică asupra locurilor în care venețienii iubesc să ia masa și te vei bucura de cele mai bune preparate posibile într-un cadru unic și plăcut. Dacă sunteți în city break în Veneția, atunci puteți fi sigur de faptul că această modalitate va fi una excelentă de petrecere a timpului.

Cumpărați cărți la Librăria Acqua Alta Veneția

Probabil unul dintre cele mai bune locuri instagramable din Veneția, librăria Acqua Alta este paradisul iubitorilor de carte și a celor care caută mereu să se bucure de liniște. Aceasta este plină de cărți, oriunde te-ai uita. Librăria Acqua Alta este situată în Calle Longa, S. Maria Formosa.

Călătorie la Murano

Dacă sunteți în căutarea unei excursii de o zi din Veneția, de ce să nu luați o barcă către insula Murano care se află în apropiere? Murano este una dintre cele mai populare insule din lagună, situată la 1,5 km de Veneția. Totodată aceasta este renumită pentru suflarea tradițională a sticlei. De fapt, puteți vizita o fabrică locală de sticlă și puteți vedea o demonstrație de suflare a sticlei. Murano are mulți vânzători locali care vând excursii cu barca și multe dintre acestea includ demonstrații de suflare a sticlei, așa că nu trebuie să ratați această ocazie unică.

Achiziționează un suvenir din Murano

Nu ezitați să cumpărați un obiect din sticlă de aici, pentru că acestea sunt realizate manual. După vizita la fabrica de suflat sticlă, de-a lungul zone de promenadă sunt foarte multe magazine de suveniruri, de unde veți tot ceea ce vă doriți.

 

 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

De ce este utila o pompa submersibila?

Bucură-te de o vacanță de vis în Maldive cu un sejur perfect planificat