Vacanțele în Maldive, răsfăț pentru minte și trup

După cum puteți vedea, ne plac vacanțele în Maldive, motiv pentru care avem o multitudine de ofertele pentru dumneavoastră. Încă sunteți în dubii și nu știi ce să alegi? Nicio problemă, acest articol te va ajuta să-ți poți da seama de ce o vacanță în Maldive merită din plin toată atenția ta, mai ales dacă ești fan apă, plajă și soare.  

Vacanțe unice în Maldive, pentru că țara este unică

În timpul vacanței tale în Maldive, vei vedea că totul este diferit. Aproape că nu există drumuri, pentru că aici se călătorește numai cu barca sau cu hidroavionul de pe o insulă pe alta. Aeroportul însuși este o insulă, capitala este o insulă. Așadar, Maldive înseamnă 99% apă, așa încât nici măcar nu există granițe, munți, absolut nimic care să blocheze priveliștea superbă care se întrezărește înaintea ochilor. Cea mai înaltă insulă se află la mai puțin de 2 metri deasupra nivelului mării, iar singurul loc unde găsim o temperatură sub 20° este în frigiderele pline cu băuturi răcoritoare.

Vacanțe în Maldive la hoteluri de pe insulă

Experiența cu hotelurile de aici este una pe care merită să o încerci dacă vreți să ajungeți într-o vacanță în Maldive. Așadar, aici veți avea posibilitatea de a găsi o multitudine de hoteluri care mai de care mai interesante și să petreceți seri de neuitat, într-o atmosferă cu totul unică.

Temperaturi mereu prietenoase

Oceanul Indian care înconjoară Insulele Maldive este întotdeauna la o temperatură foarte plăcută, cu 25-27 de grade și oferă priveliști magnifice tuturor celor care ajung aici pentru câteva zile de relaxare. Fie că vorbim despre pești multicolori, raze, delfini, rechini, totul este o adevărată feerie. Fără a merge foarte departe, Oceanul Indian vă va face vacanțele în Maldive de neuitat prin ceea ce are să vă ofere.  Atolul Ari este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru scufundări, iar aici veți avea posibilitatea de a vedea sute de specii de pești colorați, ape limpezi și răcoroase, numai bune de distracție.

O vacanță în Maldive este de-a dreptul „fierbinte”, pentru că aici veți găsi mereu temperaturi cuprinse între 28-32 de grade. Din decembrie până în martie sau chiar aprilie, sezonul este atât de uscat încât în ​​februarie nu este neobișnuit să nu aibă zile ploioase. Prin urmare, este ideal pentru o vacanță frumoasă și însorită chiar în plin sezon de iarnă în Europa. Deci, dacă doriți să scăpați preț de câteva zile de gerul din România, în lunile de iarnă, și să încercați o experiență cu totul fascinantă, vă recomandăm să alegeți vacanțe în Maldive și nu veți regreta.

La Roju, vă surprindem mereu cu oferte de nerefuzat, așa că, trebuie doar să aveți bagajele pregătite!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

Echipamente de lucru ieftine și rezistente, numai la Limarom

Cizmele de ploaie pentru copii, ideale pentru sezonul mohorât de toamnă