Atunci cand pleci la mare, cu siguranta vei cauta o camera subacvatica

In ziua de azi pasionatii de sport au parte de cele mai bune conditii prin care sa isi poata imbunatati performantele, oricare ar fi activitatile preferate, iar pasionatii de scufundari se pot distra mai bine cu ajutorul unor camere subacvatice. Imaginile inedite capturate sub apa reprezinta nista amintiri grozave si cel mai important este faptul ca pretul acestor dispozitive este, astazi, accesibil pentru toate buzunarele. Tarifele variaza de la un gadget la altul, in functie de specificatii si functii, insa cu circa 200 sau 300 de lei, oricine se poate bucura de o camera de calitate care sa le indeplineasca preferintele.



Functii

De exemplu, camera video sport iUni Dare 70i este ideala datorita faptului ca poate inregistra video la rezolutii foarte bune, full HD, iar imaginile pot fi urmarite pe toate tipurile de dispozitive, de la tableta, laptop sau telefon. De asemenea, si functiile sunt importante, deoarece acest model promite un unghi de filmare de 130 de grade, se lauda si cu un stabilizator de imagine, astfel incat miscarile sa nu reprezinte o problema, insa si functia de timer este ideala si cuprinsa intre 2 si 10 secunde.




Usor de folosit

Utilizatorii pot filma pret de 2 ore non stop, bateria fiind destul de rezistenta, iar pentru incarcarea sa completa este nevoie de doar 3 ore. In plus, aceste camere subacvatice pot fi utilizate pana la o adancime de 30 de metri, cifra mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor. Trebuie precizat si faptul ca dispozitivele sunt foarte usor de utilizat, iar toate functiile pot fi descoperite si folosite fara probleme. Asadar, persoanele interesate de astfel de produse le pot achizitiona prin plasarea unei comenzi online pe site-ul iUni, fie daca isi doresc sa testeze aparatele inainte de a le cumpara, o pot face in showroom-ul iUni, acolo unde vor primi toate informatiile de care au nevoie pentru a putea lua cea mai buna decizie.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

Avantajele de a dobandi un certificat ISO

Echipamente de lucru ieftine și rezistente, numai la Limarom