Am stat in Cluj cu doar 100 Lei/Noapte

Cel mai important reprezentant al Ardealului, Cluj Napoca este al doilea cel mai important centru economic al tarii dupa Bucuresti, insa se remarca si printr-o multime de atractii turistice. Dar pentru ca o vacanta sa fie reusita, avem nevoie si de un loc de cazare grozav, care sa fie cat mai accesibil, insa la schimb sa promita si conditii foarte bune. Cu toate acestea, preturile practicate de unitatile hoteliere sunt destul de ridicate, iar pentru ca acestea sa fie accesibile pentru toata lumea, de regula, trebuie sa ne orientam catre pensiunile din apropierea Clujului.

Alternativa

In schimb, o alternativa pentru cei care cauta cazare ieftina in Cluj este regimul hotelier, intrucat acest sistem popular in numeroase alte tari ale lumii, devine din ce in ce mai comun si in Romania fiind la mare cautare. Acesta presupune ca o garsoniera, un apartament, o casa, o vila sau o cabana sa se inchirieze doar pentru o perioada restransa de timp, de cateva zile, cat dureaza un concediu, iar economiile pe care oaspetii le pot face sunt semnificative.

Preturi bune

Astfel, pentru o camera de hotel in zona centrala a Clujului, oaspetii trebuie sa pregateasca minim 200 de lei, insa pentru aceeasi suma se poate gasi un apartament care sa ofere aceleasi conditii, dar care sa dispuna de 3 camere in care sa poata fi gazduite 6 persoane, caz in care tariful se imparte egal si devine mult mai avantajos.

Mai mult spatiu

De asemenea, putine sunt camerele de hotel a caror suprafata este mai mare de 10-15 metri patrati, cifra care de cele mai multe ori nu este suficienta pentru cei mai multi dintre noi. Insa un apartament cu 3 camere dispune de minim 60 de metri patrati, oaspetii bucurandu-se de tot spatiul de care au nevoie pentru a se simti perfect.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

Avantajele de a dobandi un certificat ISO

Echipamente de lucru ieftine și rezistente, numai la Limarom