joi, 5 mai 2016

Nopti Ieftine de Cazare in Constanta

Situate aproape de malul marii, orice oaspete poate opta pentru cazare in garsoniere in Constanta. Aceasta optiune este din ce in ce mai populara, intrucat partea financiara este importanta pentru cei mai multi dintre noi si putini sunt cei care dispun de fondurile necesare pentru a achita tarifele solicitate de hoteluri si pensiuni.

Ce inseamna regimul hotelier?

Oaspetii beneficiaza de o garsoniera sau un apartament cu una, doua, trei sau patru camere, mobilat complet si dotat cu toate cele necesare pentru o sedere foarte confortabila de una sau mai multe nopti. Pe masura ce creste durata sederii, cu atat scade pretul, care poate fi negociat. De asemenea, toate aceste garsoniere si apartamente sunt foarte spatioase, pregatite pentru a caza oaspetii, dispun de baie si bucatarie proprie, dar si de internet wireless sau aer conditionat.
Curatenia este asigurata ori de cate ori se solicita, in restul timpului oaspetii nefiind deranjati de nimeni, astfel ca nu lipseste intimitatea si discretia mult dorite, in special in vacante.

Care sunt costurile?

Acestea variaza in functie de numarul camerelor apartamentului, de dotari si finisaje, dar si de zona in care este amplasat, fiind asadar, intre 30 si 100 de euro pe noapte in Constanta. De retinut este ca acest pret se poate imparti egal la numarul de persoane cazate, intrucat intr-un apartament cu 3 camere pot fi cazate cu usurinta 6 persoane, astfel ca se fac economii importante.
Garsonierele in regim hotelier sunt cele mai accesibile si ideale pentru un cuplu, acestea avand la dispozitie toate conditiile pentru o sedere foarte confortabila. Se pastreaza acelasi sistem de check in si check out, insa in functie de agentie, ora se poate modifica in functie de necesitati. De asemenea, la cerere se poate asigura transportul de la si catre gara, precum si catre diferite puncte de interes din oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu