Ce inseamna Colantarea Auto?

Colantari auto Bucuresti face referire la acoperirea in totalitate a masinii, procedura efectuata dintr-o singura bucata pentru ca rezultatul sa fie unul ireprosabil. Fie ca este vorba doar de aplicarea unor stickere pentru autoturismele de firma, fie pentru personalizarea dupa bunul plac al soferilor, toate acestea se pot face doar la o firma de colantari auto de calitate.

Care sunt avantajele colantarii auto?

Vopseaua masinii este protejata impotriva pietricelelor, prafului, astfel ca nu se mai zgaraie
Colantarea este o procedura mult mai accesibila, mai usor de efectuat si mai ieftina decat vopsirea integrala a unui autoturism
Pe aceasta cale masina este protejata de rugina
Folia se poate personaliza pana la cele mai mici detalii, fiind superioara vopselei in acest sens
Este usor de inlaturat si inlocuit atunci cand este nevoie

Datorita faptului ca acest proces este efectuat dintr-o singura bucata, se evita riscurile de a aparea bule sau imbinari de unde folia sa se dezlipeasca. Garantia este de cel putin 12 luni, iar conform preferintelor clientilor, acestia isi pot alege folii de o grosime diferita, in timp ce firmele producatoare sunt cele mai bune, Oracal ori 3M.

Procedura de aplicare trebuie efectuata cu atentie, astfel incat folia sa fie bine asezata si sa reziste o perioada cat mai mare de timp. Doar specialistii in domeniu pot garanta pentru calitatea lucrarii si o durata mare de viata. De asemenea, atunci cand clientii se plictisesc si isi doresc sa schimbe folia, acestia nu trebuie decat sa o inlatureze, procedura care nu afecteaza deloc vopseaua originala a autoturismului. In plus, cand masina este zgaraiata in trafic, colantarea este o solutie mult mai buna decat vopsirea, deoarece este mai accesibila ca pret, mai usor de efectuat si se evita multe riscuri ca dupa vopsire clientii sa nu fie multumiti de modul in care arata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune salopete de lucru pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor

Avantajele de a dobandi un certificat ISO

Echipamente de lucru ieftine și rezistente, numai la Limarom