miercuri, 13 mai 2015

Economii in familie

De cand familia noastra s-a marit au inceput sa fie si alte cheltuieli mult mai importante care acum afecteaza bugetul familiei noastre. Trebuie cumparata hainute la cate luni, scutece, biberoane, suzete si multe alte chestii care adancesc cheltuielile in familia mea. 
Trebuia sa incep cumva sa fac economii asa ca am inceput sa fac niste analize si sa vad unde mai pot restrange cheltuielile pentru a face loc altora noi. Asa ca am inceput cu curentul electric: cum factura mea la current era in fiecare luna de minim 150 de RON m-am hotarat sa-mi schimb becurile din toata casa si mi-am pus numai becuri led e27. Desi a fost o investitie destul de maricica, undeva pe la 300 de ron deja s-a amortizat si am inceput sa fac eocnomii vizibile. Inca din prima luna factura mea la energia electrica s-a redus la 60 de ron pe luna ceea ce inseamna economii de peste 60%.

Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru sis a schimbati becurile incadescente din casa fiindca va toaca banii degeaba…becurile led va vor reduce consumul si veti avea aceeasi lumina de mult ori chiar mai puternica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu