miercuri, 22 aprilie 2015

Ce noroc am avut cu OPC-ul

              Am reusit si eu intr-un final sa intru in categoria nefericita a romanilor care si-au luat o tzeapa intr-un service auto.  Desi pana acum nu am mai avut parte de astfel de experiente se pare ca m-a ajuns si pe mine “norocul” intr-un final.
              Acum fix 2 luni de zile m-am dus cu loganul meu intr-un service gpl de renume deoarece trebuia sa-i fac revizia obligatorie. Desi, initial baietii de la service mi-au spus ca nu va fi vorba de un cost mai mare de 150 de RON dupa 2 zile cat a stat masina in service m-am trezit cu o facture de 400 de RON, iar banii erau justificati pe diferite piese de care eu nu auzisem niciodata ca trebuie schimbate.
             Atunci cand am pus intrebari despre schimbarea pieselor, seful service-ului mai mai sa ma ia la misto si chiar imi recomanda sa ma angajez drept inginer auto pentru ca se pare ca as avea cunostiinte in domeniu.
             In fine, le-am platit, am luat masina si m-am dus cu ea fix la OPC unde am depus o plangere pentru ca m-am simtit furat. In numai 3 zile, masina mea a beneficiat de o expertiza in urma careia s-a  demonstrate ca nu fusese schimbata nicio piesa din cele puse pe factura si service-ul gpl a fost nevoit sa-mi returneze banii pentru care ma taxasera suplimentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu